
این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه ۱۲ – ۱۰ عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : ۲ پیمانه سرپر (۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)
دانه آفتابگردان : ۲ قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : ۱ پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : ۳- ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر ۲ سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد