طرز تهیه اشترودل

مواد لازم برای تهیه ی خمیر اشترودل

آرد ۳٫۵ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱/۲ قاشق غذاخوری
شیر یا آب ۱ لیوان سر خالی
شکر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱/۴ لیوان
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد برای رومال

 

مراحل تهیه ی خمیر اشترودل

در ابتدا شیر را در حدی که ولرم بشه روی حرارت بذارین و داخل یه ظرف خمیر مایه ، شیر و نصف شکر رو بریزین و ۱۰ دقیقه وقت بدید تا عمل بیاد .در ظرفی جداگانه تخم مرغ ، باقی مانده ی شکر ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید.

 

photo_2006-01-01_13-04-11

 

بعد از ۱۰ دقیقه خمیر مایه را با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد داخل ظرفتون اضافه کنید .برای هم زدن نیازی به همزن نیست و با قاشق میتونین این کارو انجام بدین.

photo_2006-01-01_13-04-33

 

بعد از اینکه خمیر مایه ی اضافه شده رو کامل با مواد قبلی مخلوط کردین باقی مانده ی آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو مرتب هم بزنید .همه ی آرد رو یکباره نریزین چون ممکنه خمیر سفت و خشک بشه .اگه بعد از اینکه این مقدار آرد رو اضافه کردین و احساس کردین که خمیر خیسه کمی دیگه هم بهش آرد بزنید.

 

حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو کاملا ورز بدین و بعد روی ظرف رو با یه پارچه ی گرم بپوشونین و بذارین تا ور بیاد .۱ ساعت برای استراحت این خمیر کافیه.

photo_2006-01-01_13-05-05

مواد لازم برای تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل
photo_2006-01-01_13-05-31
مرغ پخته و ریش شده ۳ تکه
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه ی کافی
زرشک به اندازه ی دلخواه و در صورت تمایل ( من مزه ی ترش زرشک رو خیلی میپسندم و توی غذاهام زیاد استفاده میکنم )در صورت تمایل میتونین ذرت ، فلفل دلمه ای و به جای مرغ از گوشت چرخ کرده ام میتونین استفاده کنین

طرز تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل

پیاز رو خلالی و سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و زرشک رو هم بشورین.برای شستن زرشک نیازی نیست که اونو داخل آب بریزین که زرشکا شل بشن .کافیه اونارو داخل یه آبکش بریزین و زیر آب بگیرین و با دست بشورینش تا شن ریزه هاشون بره

 

اگه میخواین ظرف زیادی کثیف نکنین به روش من عمل کنید .داخل تابه کمی روغن بریزین و قارچ ها رو تفت بدین بعد از ۳ الی ۴ دقیقه زرشک رو هم اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین و از تابه خارج کنید.

 

سپس باز هم کمی روغن داخل تابه ریخته و سیب زمینی ها رو سرخ کنید .بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بدید و وقتی که طلایی شد رب گوجه رو اضافه کنید تا پیاز بوی خامی رب رو بگیره .در این مرحله مرغ پخته و ریش ریش شده رو بریزین داخل مواد و با هم مخلوط کنید.

 

و سیب زمینی ، قارچ و زرشک رو هم داخل تابه اضافه کنید و هم بزنین تا کاملا مخلوط شن .مواد داخل اشترودل آمادست.

طرز پیچیدن خمیر اشترودل

بعد از یک ساعت خمیر به عمل میاد و حجمش دو برابر حجم اولیه میشه .دوباره خمیر رو ورز بدین تا پفش بخوابه و برای هر اشترودل به اندازه ی یه پرتقال ، خمیر جدا کنید .این خمیر برای ۶ اشترودل کافی است .

photo_2006-01-01_13-06-53

به کمک وردنه خمیر رو به شکل مستطیل باز کنید و سعی کنید که قطر اون نیم سانتی متر بشه .مثل شکل زیر خمیر رو از عرض به سه قسمت تقسیم کنید و با چاقو روشو علامت بزنین اما برش ندین .سپس کناره های خمیر رو به صورت مورب برش بدین .

 

بعد از اینکه برشای مورب رو روی خمیر ایجاد کردین از مواد داخل خمیر بذارین و برشای مورب رو روی هم بیارین تا گیس بافت بشه .ابتدا و انتهای خمیر رو هم به هم وصل کنید تا مواد بیرون نریزه .

photo_2006-01-01_13-07-12

 

به کمک یه قلم مو روی خمیر رو زرده ی تخم مرغ بزنین و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارین.

زمان پخت ۳۰ دقیقه

photo_2006-01-01_13-07-28

 

 

 

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

لینک های ویژه | بک لینک شما در اینجا
  • هاست دانلود ایران
  • خرید هاست
  • هاست دانلود
  • هاست ایران
  • کوتاه کننده لینک