
مواد لازم
- نان تست سوخاری ۱۲ عدد
- قارچ ۵۰۰ گرم
- خامه ۱۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو ۴ قاشق
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده ۱/۲ لیوان
اردور قارچ
طرز تهیه: قارچ ها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و ۴ قاشق آبلیمو روی آنها بریزید و چند دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا هم سیاه نشوند و هم کمی طعم دار شوند.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و قارچ ها را داخل آن کمی سرخ کنید و تفت دهید. پودر سیر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه و نصف جعفری خرد شده را به سس قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
نان های تست را حاضر کنید و از سس قارچ روی آنها بریزید. جعفری باقی مانده را به عنوان تزئین روی اردور قرار دهید.
- برای: ۸ نفر
- حاضر است در : دقیقه
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد