طرزتهیه کیک پرتقالی

مواد لازم :

خامه زده شده براي تزئين ۳ پيمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چايخوري
آب پرتقال ۱ پيمانه
بيكينگ پودر ۱ قاشق سوپخوري
آرد ۳ پيمانه
كره ۱ پيمانه
وانيل شكري ۱/۴ قاشق چايخوري
تخم مرغ ۶ عدد
پودر قند ۲/۱ ۱ پيمانه

 

 

طرز تهيه :

فر را روي ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن نمائيد . تا گرم شود سفيده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد . زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روي حرارت آب كرده , با بقيه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد .

 

سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد . بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود .

 

كف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد . در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامة زده شده تزئين نمائيد .

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz