شیر زعفران

شیر زعفران یک نوشیدنی گرم است که می‌توانید گاهی آنرا تهیه کنید، در دستور تهیه مقدار شکر و عسل را دو پیمانه و یک قاشق مرباخوری ذکر کرده‌ایم که می‌توانید آنرا بسته به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.
.
مواد لازم برای یک نفر:
شیر: یک لیوان
زعفران دم شده: به میزان لازم (معمولاً یک چهارم قاشق چایخوری)
شکر: دو پیمانه
عسل: یک قاشق مرباخوری
.

شیر زعفران

.

ابتدا در زعفران سابیده شده مقدارکمی آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا دم بکشد.
همزمان با دم کشیدن زعفران، شیر را در شیر داغ کن ریخته بر روی شعله ملایم قرار داده و کم‌کم هم می‌زنیم تا رویه نبندد، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خوب حل شود. وقتی شیر به جوش آمد، قبل از اینکه کف کند شعله را خاموش می‌کنیم. شیر را درلیوان ریخته، زعفران و عسل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. نوشیدنی آماده ی سرو است.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz