سوپ پیاز

مواد لازم پیازچه خردشده ( بیشتر قسمتش سفیدش باشه خوشمزه تره ) : یک لیوان قارچ خردشده : دولیوان جوی پرک: یک لیوان ذرت پخته: یک لیوان فلفل سبز تند حلقه شده: ۲ یا ۳ عدد شیر: سه لیوان آب مرغ : ۲ لیوان نمک و آبلیمو : مقداری طرز تهیه شیر رو روی حرارت ملائم بزارید تا بجوشه بعد آب مرغ رو بهش اضافه کنید ، بعد ازاینکه یه جوش زد سایر مواد رو بهش اضافه کرده ( باستثنای آبلیمو) و اجازه بدید رو حرارت ملائم جابیفته ، موقع سرو آبلیمو رو بهش اضافه کنید. نکته۱ : جوی پرک رو حتما” شسته و بعد استفاده کنید. نکته ۲: تمام خوشمزگیه این سوپ به طعم تندشه اما اگه دوست نداشتید فلفل رو کمتر بریزید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz