سم زدایی کبد با مصرف زردچوبه و زنجبیل

کبد عضو حساسی از بدن است که به دلیل مواد شیمیایی در غذاها و یا در محیط زیست دچار مسمومیت می شود و با علائمی چون نفخ شکم، افزایش وزن، سوزش سر دل، مشکل کیسه صفرا، سو هاضمه مسمومیت نمود می یابد.

بر طبق مطالعات پزشکان و محققان چای زردچوبه می تواند کبد را سم زدایی کند. چای زردچوبه باعث تحریک و تولید صفرا می شود و مایع صفرا کبد را سم زدایی می کند. حتما می دانید که زردچوبه عضوی از خانواده زنجبیل است که ماده ای به نام کورکومین دارد که صفرا را تحریک می کند. برای درست کردن چای زردچوبه از موادی چون زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، شیر نارگیل، دارچین و عسل استفاده می شود که تمام مواد خاصیت بالایی دارد.

زردچوبه تازه ضد التهاب است و باعث درمان مشکلات گوارشی، رفع تهوع و گاز روده می شود. زنجبیل نیز در کنار زردچوبه دردهای مفاصل را التیام می دهد و مشکلات تنفسی را درمان می کند. برای این که کبد سالمی داشته باشید سبزیجات، گریپ فروت، لیمو، گردو، چای سبز، سیر، زردچوبه و آووکادو و چغندر را در برنامه غذایی روزانه تان قرار دهید.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz