روش جدید برای کباب کردن گوشت گوساله

بری افراد علاقه مند به مصرف غذاهای کباب شده هستند علاقه وافری به طعم و مزه اینگونه غذاها دارند می خواهیم روش کباب کردن گوشت گوساله را به شما در این بخش آموزش دهیم افرادی که در رشته بدنسازی فعالیت می کنند بیشتر از اینگونه غذاها استقبال می کنند .  در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد. مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
  •     فلفل سیاه
  •     ۱ کیلوگرم نمک کوشر
  •     ۲ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ پیمانه آب

طرز تهیه:

۱-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

۲-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.
۴-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
۵- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz