روش تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر با ذرت، برنج و پنیر فتا

استفاده از رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای در تهیه این غذا، باعث تحریک بیشتر اشتهای شما خواهد شد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

فلفل دلمه‌ای: ۴ عدد، به رنگ‌های مختلف

روغن گیاهی:‌۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:‌ یک پیمانه

سیر خرد شده: سه حبه

ذرت پخته شده: دو پیمانه

پنیر رنده شده فتا: ۱۷۰ گرم

برنج پخته: سه پیمانه

فلفل سیاه: دو قاشق چای‌خوری

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا در قسمت بالای فلفل سوراخی ایجاد کنید سپس، تخم‌ها و گوشت‌های درون فلفل را بیرون آورید.

• فلفل‌ها را به مدت ۲ دقیقه درون آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آن‌ها را درون آب بیرون آورید.

• سیر و پیاز و ذرت را درون روغن روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

• درون یک کاسه بزرگ، مخلوط ذرت و سیر و پیاز را با پنیر فتا، برنج و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.

• با قاشق مخلوط تهیه شده را درون فلفل‌های دلمه‌ای بریزید و روی آن‌ها، پنیر پارمسان بریزید.

• ظرف پختی که قرار است فلفل‌های دلمه‌‌ای درون آن پخته شوند را کمی چرب کنید.

• ظرف محتوی فلفل‌ها را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید.

• غذای آماده شده را با سبزی‌جات دلخواهتان میل کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz