روشی جدید برای مزه دار کردن هندوانه

هنداونه های زمستانی شیرینی و تازگی هندوانه های تابستانی را ندارند و باید با اضافه کردن شربت به آن ها طعمی متفاوت دهیم در این بخش می خواهیم شما را با روش تهیه نوعی شربت خوشمزه ر کنار برش های هندوانه آشنا کنیم با ما همراه باشید .
 برش های هندوانه با شربت لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شربت لیمو و برگ های نعناع به هندوانه طعم جالبی می دهند.
  • شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     آب ۱/۲ پیمانه
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     هندوانه  ۵۰۰ گرم
  •    برگ نعناع ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-شکر را به همراه آب در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و آن را برای حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که شربت غلیظ شود، حرارت دهید.
۲-شربت را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید و قابلمه را در ظرفی از آب یخ بگذارید تا شیره خنک شود.
۳-در این میان هندوانه را آماده کنید و آن را در ظرف مورد نظر بچینید. از شربت خنک شده روی هندوانه ها بریزید و آن را با برگ های نعناع تزیین کنید و فوراً سرو کنید.

نکات:

۱- پوست هندوانه را جدا کنید، سپس هندوانه را به شکل دلخواه برش بزنید.

۲- می توانید از مقداری طالبی هم در کنار هندوانه ها استفاده کنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz