روشی جدید برای آب پز کردن تخم مرغ

حتما تا به حال تخم مرغ آب پز کرده اید. تا به حال تخم مرغ تان هنگام آب پز شدن شکسته؟ اوقات تان تلخ می شود؟ در این چگونه یاد می گیریم تخم مرغ را داخل آب بشکنیم و آب پز کنیم. هدف از این “چگونه”، آموزش دادن روش آب پز کردن یک تخم مرغ عالی و بهتر نسبت به بقیه تخم مرغ های آب پز است.

۱

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
یک تابه یا ظرف بزرگ را تا دو سوم پر آب کنید و بگذارید به جوش بیاید.

۲

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
در سر هر تخم مرغ با استفاده از سوزن، سوراخی کوچک ایجاد کنید، این کار به تخم مرغ کمک می کند شکل خود را هنگام آبپز شدن حفظ کند و همچنین، آن طور که در خیلی از دستورپخت ها نوشته شده، نیاز به اضافه کردن سرکه به آب را از بین می برد.

۳

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
تخم مرغ را فقط برای ۱۰ ثانیه وارد آب در حال جوش کرده و سپس خارج کنید.

۴

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
شعله زیر تابه را مقداری کم کنید و سپس تخم مرغ را در دست بگیرید و آن را بشکنید و مستقیما داخل آب بریزید.

۵

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
در حالی که هنوز تخم مرغ شکل خود را حفظ کرده است برای مدت ۲ و نیم تا ۳ دقیقه آبپز کنید.

۶

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
سپس تخم مرغ آبپز شده را با استفاده از یک قاشق چاکدار، از آب خارج کنید.

۷

روش جدید آب پز کردن تخم مرغ
تخم مرغ را روی یک دستمال کاغذی پهن کنید تا آب و مواد اضافه آن را از تخم مرغ بگیرید.
غذاهایی که با این تخم مرغ سرو می شوند، خوشمزه هستند.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz