دم نوش به

به نظر من که این دمنوش به خاطر عطر به، یکی از خوش طعم ترین نوشیدنی‌هاست. اول بهِ تازه رو به تکه‌های کوچک برش بدهید و اونا رو خشک کنید.
حالا بهِ خشک شده را مثل چای در قوری دم کنید البته زمان دم کشیدن آن طولانی تر است حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه. من، به را به همراه چوب دارچین دم کردم ترکیب فوق العاده ای می‌شه. طرفدارهای لیموعمانی هم میتونن موقع دم کشیدن یک لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنند تا ترشی و طعم لیمو آزاد بشه.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz