
خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله ۴۵۰ گرم
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- سیر ۴ حبه
- فلفل قرمز تازه ۱ عدد
- چوب دارچین ۱ عدد
- آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری
- برگ بو ۱ عدد
- پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- رب گوجه ۱/۲ فنجان
- سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- آلوبخارا تازه ۱ فنجان
- گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.
۲. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.
۳. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
۴. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد