خواص گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون حاوی چه ویتامین ها و پروتئین های مفیدی برای بدن است ؟مصرف آن برای چه سنینی مناسب است انواع ویتامین های مفید برای بدن در این نوع گوشت یافت می شوند اگر می خواهید از سرماخوردگی در امان بمانید مصرف گوشت بوقلمون را به شما پیشنهاد میدهیم همچنین با مصرف گوشت بوقلمون می توانید از انواع سرطان های خطرناک در امان بمانید با خواص و فایده های درمانی گوشت بوقلمون در ادامه مطلب آشنا شوید.

  •     فسفر موجود در گوشت بوقلمون ۴ برابر میگو است.
  •     پروتین زیادی دارد.
  •     فاقد اسید اوریک و اوره است.
  •     دارای ویتامین های  B۱, B۳, B۶, B۱۲ می باشد.
  •     فاقد چربی است.
  •     دارای مقادیر زیاد امگا ۳ است که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می باشد.
  •     حاوی تریپتوفان بالاست که باعث شادابی می شود.
  •     حاوی سلنیوم زیادی است که همراه کلسیم، پتاسیم، B۶، ویتامین C و D و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد تمامی سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه است.
  •     اگر گوشت بوقلمون را با قارچ و گوجه فرنگی میل کنید خاصیت ضد سرطانی آن افزایش می یابد.
  •     حاوی CoQ ۱۰ است که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.
  •     زینک زیاد آن باعث رشد خردسالان، ضد سرماخوردگی و به ساختن DNA و هورمون مردانه کمک می کند. همچنین باعث تنظیم سن بلوغ می شود.
اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz