خواص کاکائوی خام را بشناسید

کاکائوی خام ارگانیک محصولی سالم و فرآوری نشده از گیاه کاکائو است که شکلات از آن تهیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره می‌شود.

صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتک‌ها، فواید قلبی کاکائو را می‌دانستند و آن را «خون قلب» می‌نامیدند.

طبق مطالعه سال ۲۰۰۹، خوردن کاکائو با کاهش ریسک بیماری عروق کرونر و سکته مرتبط است. این ماده خوراکی سرشار از منیزیم بوده که برای سلامت قلب مهم است و به تبدیل گلوکز به انرژی کمک می‌کند.

  • کلسترول

کاکائو خام بیش از ۴۰ برابر بلوبری حاوی آنتی‌اکسیدان است. این آنتی اکسیدان‌ها ناشی از فلاونوئیدهای گیاه بوده و می‌تواند منجر به افزایش کلسترول خوب خون موسوم به HDLL شود.

  • آهن

کاکائو منبع گیاهی با بالاترین میزان آهن برای انسان است. آهن برای داشتن خون سالم ضروری است و به توزیع اکسیژن در سراسر بدن کمک می‌کند.

  • کلسیم

کاکائو خام دارای مقادیر زیادی کلسیم است که حتی از شیر گاو که بهترین منبع این ماده مغذی بشمار می‌آید نیز بیشتر است.

  • تقویت کننده خلق و خو

همانطور که شکلات موجب ایجاد حس خوشحالی می‌شود، کاکائو هم دارای تاثیر مشابه بر مغز بدون افزودنی‌هاست. کاکائو دارای ترکیبی موسوم به «فنیل اتیل آمین» (PEA) است. فواید PEA شامل تقویت خلق و خو و افزایش انرژی است. این ماده گیاهی همچنین افزایش ترشح سروتونین، دوپامین و آناندامید را نیز به همراه دارد.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

iranpage

backlinkmy.com has expired

Because of this, the existing content of your website is not showing. If you are the registrant of this domain name and want to continue the use of your website, please contact iranpage with an email to iranpage@support.hostcontrol.com to renew the domain name.

iranpage