خواص ماهی سالمون

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

برخی از خواص ماهی سالمون یا ماهی آزاد عبارتند از:

• برای سلامت قلب و عروق مفید است.

• برای کاهش استرس مفید است.

• سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

• برای پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.

• عملکرد مغز را تقویت می‌کند.

• از پوست در مقابل اشعه UV محافظت می‌کند.

ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳است. امگا ۳۳ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.

این اسیدهای چرب ضروری مسئولیت محافظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی قلب را بر عهده دارند.

۱۱۳ گرم از این ماهی ۸۷ درصد از نیاز روزانه بدن به امگا۳ را تامین می‌کند و این مقدار فراوان، اثرات بسیار مفیدی برای سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت؛ از بروز حملات قلبی، ریتم‌های نامنظم قلب، لخته شدن خون درون رگ‌ها پیشگیری کرده و مقدار کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد.

علاوه بر موارد ذکر شده، تحقیقات نشان داده مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ مقدار استرس را در فرد به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

ماهی سالمون

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz