خواص سیب زمینی برای تقویت حافظه

برای عملکرد مناسب مغز، بدن ما به مجموعه ای از مواد مغزی نیاز دارد، که از جمله این مواد می توان به اکسیژن، گلوکز، منیزیم، بعضی از ویتامین های گروه B، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب امگا-۳ اشاره نمود. سیب زمینی در بر دارنده همه این مواد مغذی می باشد، همچنین سیب زمینی مواد معدنی دیگری از جمله روی و فسفر نیز دارد، که برای سلامت و کارکرد مناسب مغزی مفید می باشند.

مطالعات دانشمندان نشان می‌ دهد که خوردن کربوهیدرات‌ های ساده مانند سیب ‌زمینی پخته، موجب تقویت حافظه می‌ شود و این اثر نیم ساعت پس از صرف کربوهیدرات کاملا مشهود است. به اعتقاد محققان، در کربو‌هیدرات ها موادی وجود دارد که موجب می‌ شود امواجی که به مغز فرستاده می‌ شوند، تقویت شده و به این ترتیب بازده حافظه بیشتر شود.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz