تغدیه کودک(سوپ گوشت و سبزی)

سوپ گوشت و سبزی

۱-      گوشت بدون چربی: ۱ تکه خورشتی ( به ترتیب اولویت استفاده: گوشت گوسفند، مرغ و گوساله)

۲-      برنج: یک قاشق مربا خوری

۳-      هویج متوسط: یک سوم عدد

۴-      جعفری یا گشنیز: به مقدار کم

گوشت را کاملا بپزید و برنج و هویج را اضافه کنید. پس از پختن کامل باید همه مواد سوپ را مخلوط و نرم کرده تا به غلظت فرنی برسد.

توجه:

۱-      به سوپ، نمک، شکر یا چاشنی اضافه نشود

۲-      سبزیها را باید در آخرین لحظات پخت اضافه کرد. در ظرف را نیز بسته نگه دارید تا مواد مغذی از بین نرود.

۳-      استفاده از اسفناج تا یک سالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz