تست آواکادو و تخم مرغ جیبی

تست آواکادو و تخم مرغ جیبی از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این تست خوشمزه و سبک را برای صبحانه آماده کنید، دیگر تا زمان ناهار گشنه نخواهید شد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی تست آواکادو و تخم مرغ جیبی:

۱- پرتقال را فیله کنید. پوست و دانه های آن را کاملا جدا کنید. سپس آن را خرد کنید. آب پرتقالی را که هنگام کار به دست آمده نگه دارید.
۲- آواکادو را از وسط نصف کنید.هسته و پوست آن را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
۳- ترجیحا از گوجه گیلاسی نیمه خشک استفاده کنید.

  1. فیله های خرد شده ی پرتقال را به همراه آب آن در کاسه ی کوچکی بریزید. آواکادو، گوجه گیلاسی ها، پودر فلفل چیلی و نمک را به آن اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
  2. تخم مرغ های جیبی را آماده کنید. قابلمه ای آب روی حرارت ملایم بجوشانید. قدری سرکه به آن اضافه کنید. یکی از تخم مرغ ها را در فنجان بشکنید. آب را هم بزنید و بعد تخم مرغ را در وسط آن بریزید. آن را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که سفیده کاملا پخته شود ولی زرده عسلی باشد، بپزید. تخم مرغ را با کفگیر از آب خارج کرده و روی حوله ی کاغذی قرار دهید. آن را گرم نگه دارید تا تخم مرغ دیگر را بپزید.
  3. در این میان بادام پرک را در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط ریخته و تا زمانی که طلایی شوند، بو دهید (با تکان دادن ماهیتابه آن ها را مدام هم بزنید). آن ها را کنار بگذارید و نان ها را از هر دو طرف تست کنید.
  4. نان های تست شده را در ظرف مورد نظر قرار دهید. ترکیب آواکادو را به طور مساوی روی آن ها بمالید. روی هر تکه نان، یک تخم مرغ جیبی بگذارید و مقداری پرک بادام طلایی روی آن ها بپاشید.

 

 

 

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz