ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.

نکاتی در مورد تهیه ی ترشی کلم قرمز:

۱- برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.
۲- میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.
۳-ترجیحا از ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

  1. شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.
  2. بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید.
  3. ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود.
  4. بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz