ترشی لیته

ترشی لیته از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است. امیدواریم از تهیه ی این ترشی خوشمزه لذت ببرید.

نکاتی در مورد تهیه ی ترشی لیته:

۱- بادمجان ها را بشویید و سر آن ها را جدا کنید.
۲- پوست سیر و هویج را جدا کنید.
۳- می توانید از ترکیبی مساوی از سبزیجاتی مانند مرزه، نعناع، ترخون، گشنیز، جعفری و حتی شوید استفاده کنید. سبزی ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید. می توانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید.
۴- می توانید به جای کلم پیچ از گل کلم در ترشی استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.

  1. بادمجان ها را در مخلوطی از آب و سرکه بپزید. آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. برای استفاده، آب آن ها را خوب بگیرید. همچنین می توانید آن ها را در فر و یا روی گاز کبابی کنید.
  2. بادمجان ها را به همراه سیر و هویج در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و خرد کنید.
  3. سبزی ها، کلم پیچ (گل کلم) و فلفل سبز را هم به سایر مواد اضافه کنید و بزنید تا خرد و خوب با هم مخلوط شوند. با توجه به ذائقه تان می توانید میزان فلفل سبز را کم و یا زیاد کنید.
  4. سیاه دانه، ادویه ترشی، زردچوبه، نمک و سرکه را هم به ترشی اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. میزان سرکه باید در حدی باشد که ترشی نه خیلی شل و نه بیش از حد سفت باشد. میزان نمک به نسبت باید زیاد باشد.
  5. ترشی را در ظرفی که هوا نکشد، بریزید؛ درب آن را خوب ببندید و برای ۱ هفته در دمای محیط نگه دارید تا آماده شود. بعد از استفاده ترشی را در یخچال نگه داری کنید.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz