ترشی لبو و ترب سفید

ترشی لبو و ترب سفید

 

لبو ۴ عدد بزرگ  .  ترب سفید ۲ عدد بزرگ  .  نمک ۴ قاشق چایخوری  .  سرکه به مقدار لازم

 

طرز تهیه : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.

 

نمک و مقداری سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید.

 

نکته ها : دقت کنید که زیاده از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید ؛ در صورت تمایل میتوانید مقداری سبزی معطر به ترشی اضافه کنید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz