ترشی سبز

ترشی سبز

دستور طبخ ترشی سبز:

کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، زیتونها و چاقاله بادام را از وسط نصف کنید، گوجه سبز رو چهار قاچ کنید، کرفس را باریک باریک حلقه ای کنید، خیار را هم نگینی متوسط کنید. به سرکه نمک و فلفل را اضافه کنید.همه مواد را در ظرف مورد نظرتون بریزید و سرکه را  اضافه کنید. برای اطلاعات بیشتر به سایت آشپزی مراچعه نمایید

سلامتی ترشی سبز :

زیتون تن را توان می بخشد، جنبش را زیاد می کند و پالاینده است. نخود سبز حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند. آنها منبعی غنی از ویتامین K۱، فولیک‌اسید و ویتامین B۶ هستند. ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان  و جلوگیری از کرم خوردگی دندان است. کرفس برای تقویت عمومی بدن بسیار مناسب است. تب‎بر و دافع صفراو اسیداوریک می‎باشد. تصفیه کننده خون و بازکننده صدا است. کلم بروکلی شما را در برابر بیماریهای خونی حمایت کرده استخوانهایتان را قوی تر می سازد، ضد سرطان و کم خونی است .چاقاله بادام باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشکی دهان مفید است. تا حدی برای بهبود گرفتگی عضلات مفید است.وجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده دارد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول‌ها و سرطان دارد.مصرف زیاده از حد گوجه سبز، باعث نفخ معده و دل درد می‌شود.

خواص ترشی سبز :

گوجه سبز، چاقاله بادام، ذرت، نخود سبز، خیار و سرکه سرد هستند و کلم بروکلی، کرفس و زیتون گرم هستند.

  1. کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، زیتونها و چاقاله بادام را از وسط نصف کنید، گوجه سبز رو چهار قاچ کنید، کرفس را باریک باریک حلقه ای کنید، خیار را هم نگینی متوسط کنید.
  2. به سرکه نمک و فلفل را اضافه کنید.
  3. همه مواد را در ظرف مورد نظرتون بریزید و سرکه را اضافه کنید.
  4. یک هفته در جای خنک نگهدارید تا جا بیفتد
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz