ترشی بادمجان شکم پر

ی ترشی بادمجان شکم پر :

بادمجان بسیار کم کالری است . دارای پتاسیم است. همچنین برای بیماران کلیوی مفید است  اما برای بیماران کبدی و کسانی که حساسیت دارند مناسب نیست .ترشی به طور کلی اشتها آور و هضم کننده ی غذاست . به علت خاصیت اسیدی سرکه باید از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

خواص ترشی بادمجان شکم پر :

بادمجان گرم و خیلی خشک است و لی سرکه مصلح آن است و بدین ترتیب این ترشی مطبوع خواهد بود

  1. بادمجانها را شسته و راه راه پوست می گیریم . اگر خیلی ریز بودند سر آن ها را جدا نکنید. سپس با یک لیوان سرکه ( روی آ نها را بگیرد ) می جوشانیم باید دقت کنید که له نشوند .
  2. بعد با ترکیب سیاه دانه و گلپر و کمی نمک داخل آنها را پر می کنیم . برای این کار بادمجان را از میانه حدود ۳ سانت برش می زنیم .
  3. سپس در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها سرکه می ریزیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz

پربازدیدهای دسته‌بندی نشده

Sorry. No data so far.