آموزش پنهان کردن آیکون NVIDIA’S GEFORCE EXPERIENCE در هنگام اجرای بازی

به گزارش واحد فناوری صفحه ایران ، آخرین نسخه از برنامه NVIDIA’s GeForce Experience قابلیت جدید Share را جایگزین قابلیت قدیمی ShadowPlay در هنگام اجرای بازی قرار داده است . GeForce Experience 3.0 را نصب کرده , وارد حساب کاربری خود شوید و مشاهده خواهید کرد که هر بار بازیی را اجرا می نمایید آیکون هایی در گوشه پایین سمت راست صفحه ظاهر می شوند . اگر این آیکون ها برای شما آزار دهنده هستند و خواهان رهایی از دست آن ها هستید این آموزش را از دست ندهید .

این آیکون ها برای چه هستند ؟
این آیکون ها زمانی که ویژگی Share در حال ضبط بازی کردن شما باشد نمایان می شود . به طور  پیش فرض این برنامه همیشه در حال ضبط gameplay بازی برای ویژگی Instant Replay یا پخش مجدد آنی است .
ویژگی Instant Replay شرکت NVIDIA به صورت اتوماتیک آخرین ۵ دقیقه از gameplay بازی را به صورت موقت ذخیره می کند . شما می توانید این مدت زمان ۵ دقیقه را کم یا زیاد نمایید. اگر در هنگام بازی کردن باشید و اتفاق خارق العاده بیافتد می توانید بر روی instant Replay کلیک کنید و گزینه Save را انتخاب کنید تا حافظه موقت به صورت دائمی بر روی سیستم شما ذخیره شود . اگر به برنامه GeForce Experience نگویید که  gameplay شما را ذخیره کند هیچ چیز بر روی هارد دیسک شما ذخیره نمی شود و حافظه موقت هم همانطور که از نامش پیداست از بین می رود .

این روش تنها روش برای ضبط gameplay نیست . شما می توانید قابلیت Instant Replay را غیر فعال کرده و سپس قسمت overlay را باز کرده و هر زمان که دوست داشتید به صورت دستی عملیات ضبط را انجام دهید .  بعد از غیر فعال کردن Instant Replay و یا آیکون status indicator نیز شما قادر خواهید بود با فشردن کلید های Alt  و Z به طور همزمان در هر زمان  Share overlay را مشاهده و استفاده نمایید .
اگر شما نمی خواهید این آیکون ها را مشاهده نمایید گزینه های اندکی برای انتخاب دارید .
گزینه اول : غیر فعال کردن Instant Replay
شما برای کنترل کردن این آیکون ها  باید به قسمت Share در بخش overlay بروید . برای این کار با فشردن کلید های Alt  و Z به طور همزمان در بازی overlay  را اجرا نمایید . شما همچنین می توانید برنامه GeForce Experience را باز کرده و بر روی آیکون Share که در سمت چپ نام شما قرار دارد کلیک کنید .

ویژگی Instant Replay تنها قابلیت ضبط gameplay است که به صورت پیش فرض فعال است . . اگر نمی خواهید که از این ویژگی استفاده نمایید می توانید آن را غیر فعال کنید . این امر باعث می شود که آیکون های مزاحم ناپدید شوند .
برای غیر فعال کردن Instant Replay در قسمت  overlay  بر روی آیکون Instant Replay کلیک نمایید و گزینه Turn Off را انتخاب کنید .

اگر هر گونه قابلیت ضبط دیگر را در برنامه GeForce Experience به صورت فعال داشته باشید باید آن ها را قبل از ناپدید شدن آیکون ها غیر فعال نمایید .

شما پیغامی مبنی بر غیر فعال شدن ویژگی Instant Replay را در سمت بالا و راست صفحه نمایش خود مشاهده خواهید کرد . اگر در بازی این تنظیمات را اعمال کنید مشاهده خواهید کرد که آیکون ها به صورت آنی از گوشه صفحه ناپدید می شوند .
برنامه GeForce Experience این تنظیمات اعمال شده را در خود ذخیره می کند . بنابر این شما نیازی ندارید که هر بار و در هر بازی مجزا این تنظیمات را انجام دهید . ویژگی Instant Replay تا زمانی که آن را مجدد فعال نکرده اید به صورت غیر فعال باقی می ماند .
کلید های Alt+Z را بفشارید تا قسمت overlay بسته شود سپس به ادامه باز ی خود بدون مزاحمت آیکون ها بپردازید .

گزینه دوم : غیر فعال کردن Status Overlay  در عین حال فعال بودن ویژگی Instant Replay
شما می توانید از ویژگی Instant Replay و یا دیگر ویژگی های ضبط بهره ببرید در حایلکه آیکون ها در گوشه تصویر نباشند . برای این کار با فشردن کلید های Alt+Z قسمت overlay را باز نمایید . سپس بر روی آیکون Preferences که آیکونی چرخ دنده مانند در سمت راست صفحه نمایش قرار دارد کلیک کنید . سپس در منوی ظاهر شده گزینه Overlays را انتخاب نمایید .

در مرحله بعد در منوی Overlays بر روی گزینه Status Indicator کلیک کرده و سپس گزینه Off را انتخاب نمایید . با این کار آیکون های گوشه پایین سمت چپ به سرعت ناپدید می شوند حتی اگر ویژگی Instant Replay و یا هر ویژگی مربوط به ضبط در برنامه GeForce Experience به صورت فعال باشد .

شما با انجام این کار ها می توانید بدون مزاحمت آیکون های روی صفحه نمایش به اجرای بازی ها بپردازید . متاسفانه شما در هر بار اجرای بازی ها پیغام pop up مبنی بر Press Alt+Z to share your gameplay را در گوشه بالا سمت راست مشاهده خواهید کرد . ما هیچ روشی برای غیر فعال کردن این پیغام popup پیدا نکرده ایم مگر این که برنامه GeForce Experienc را به طور کامل از روی سیستم پاک کنید . امیدواریم که شرکت NVIDIA در آینده گزینه برای غیر فعال کردن این پیغام در برنامه بگنجاند .

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz