آموزش تهیه مربا “به”

به میوه بسیار پرخاصیتی است که می توان از آن برای تهیه انواع خوراک ها بهره گرفت. ریختن به پای غذاهای معمول و تکراری هر روز مثل آبگوشت و مرغ طعم جدید و خوشایندی به آن ها خواهد داد؛ و صد البته از مربای به خوش رنگ و لعاب هم سر سفره صبحانه نمی توان گذشت. این چگونه طرز تهیه مربای به را برایتان دارد که خیلی هم ساده است.

 

۱

مواد لازم

به ۱ کیلو
شکر ۷۵۰ گرم تا ۱ کیلو
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
۲

چگونه مربای به درست کنیم
به را تمیز بشویید تا کرک های به از روی پوستش پاک شوند. نیازی به کندن پوست به نیست.

۳

چگونه مربای به درست کنیم
به را خرد کنید و دانه های آن را کنار بگذارید. اندازه تکه های به بستگی به سلیقه ی شما دارد.

۴

به خرد شده را داخل قابلمه بریزید و روی آن ها تا جایی که فقط به در آب شناور شود آب بریزید (آب نباید زیاد باشد تا پس از پخت به آب کمی ته قابلمه بماند) و صبر کنید تا روی حرارت به جوش آید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید که سر نرود.

۵

صبر کنید تا به کمی پخته و نرم شود؛ اما مراقب باشید له نشوند. اکنون شکر و زعفران را اضافه کنید. بسته به اینکه میوه به شما چقدر شیرین است ممکن است میزان شکری که استفاده می کنید متغیر باشد.

۶

چگونه مربای به درست کنیم
وقتی شربت مربا به خوبی قوام آمد می توانید مربا را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل مقداری آبلیمو در آن بریزید تا از شکرک زدن مربای به تان جلوگیری شود.

نکات و هشدارها

برای عطر و طعم مربای به می توانید از گلاب و هل به جای زعفران استفاده کنید.

منظور از قاشق چایخوری همان قاشق های چایخوری معمولی آشپزخانه است.

دانه های به در آب لعاب پس می دهند و برای نرم کردن سینه هنگام سرفه کردن و سرماخوردگی مفیدند.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz