آشنایی با روش تهیه کامچوری؛غذای هندی

کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب می‌شود.

آماده سازی: يك ساعت

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مواد اولیه: برای ۴ نفر

سیب‌زمینی: ۵عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

كره: ۳۰ گرم

ماست (چكیده و خامه ای): نصف پیمانه

آویشن: يك قاشق غذاخوری

نعنا (خشك): يك قاشق غذاخوری

زنجبیل: يك قاشق چای‌خوری

نمك: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

پودر سیر: يك قاشق چای‌خوری

شیر (پرچرب): به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و نگینی كنید و بعد از شستن با مقداری آب و نمك بپزید طوری كه بعد از پخت آب سیب‌زمینی اضافه نیاید و كاملا جذب سیب‌زمینی شود.

تخم‌مرغ‌ها را هم جداگانه آبپز كرده و پوست بگیرید.كره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

وقتی سیب‌زمینی پخته شد (می‌توانید آن را له كنید)كره را به آن اضافه كنید و اجازه دهید كمی كره به خورد سیب‌زمینی رود.تخم‌مرغ‌های آبپز را رنده بزنید و به سیب زمینی اضافه كنید.

ماست را با مقدار دلخواهی شیر(بسته به غلظت دلخواه)مخلوط كنید تا كاملا یكنواخت شوند، سپس ان را كم كم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط كنید.ادویه را هم به مواد اضافه كرده و سبزی‌های خشك را با دست كمی پودر كرده و به آن بیفزایید.مواد را كاملا مخلوط كنید تا یكنواخت شوند.روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه‌دار شود سپس روی پوره‌ها کمی فلفل بپاشید و سرو کنید.

کامچوری

نكات:

۱)برای اضافه كردن شیر دقت داشته باشید كه پوره شما باید در حدی غلیظ باشد كه كمی حالت كشدار داشته باشد.

۲)در صورت تمایل مقداری خامه هم به پوره اضافه كنید.

۳)این پوره در هند به صورت تند و با فلفل قرمز زیاد طبخ می‌شود.

۴)در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را به این پوره اضافه كنید(در مناطق مختلف هند از ادویه‌های مختلفی استفاده می‌شود)

نوش جان

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz