آشنایی با روش تهیه شیرینی بهشتی

اگر هنوز هم با اینکه سال ها از دوران کودکی‌تان گذشته، هوس شیرینی‌های خانه مادری را می‌کنید

و دلتان می‌خواهد که یک ظرف پر شیرینی روی میزتان باشد، به پیشنهاد ما عمل کنید و پختن این شیرینی بهشتی‌های خوشمزه را تجربه کنید… مزه آنها قطعا شما را به یاد شیرینی های دوران کودکی خواهد انداخت.

مواد لازم:

آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
۱- ابتدا پودر قند، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت سه دقیقه بزنید تا اندازه ای که مخلوط شما نرم و لطیف شود.
۲- سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید و خوب ورز ‌دهید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاورید.در مرحله بعدی این خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید .
۳- یک قسمت این خمیر را برای شیرینی ساده کنار بگذارید.به قسمت دوم خمیر کاکائو اضافه کنید و به قسمت آخر زنجبیل اضافه کنید.با این کار شیرینی شما به سه طعم مختلف تقسیم  می شود.البته شما می‌توانید به دلخواه هرکدام از این طعم ها را که بیشتر دوست دارید بیشتر درست کنید.
۴- حالا کف سینی فر کاغذ روغنی  بگذارید و از خمیرهایی که کنار گذاشته اید گلوله‌های کوچکی درست کنید و با فاصله از هم درون سینی فر بچینیدو سینی را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه  در فر بگذارید.
۵- برای تزیین روی شیرینی‌ها می توانید از خلال بادام ،خلال  پسته و کاکائو استفاده کنید. اگر دوست داشتید می توانید این شیرینی را به تعداد بیشتری هم درست کنید چراکه این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz