آشنایی با روش تهیه سوپ ازوگلین

این سوپ خوشمزه و لعاب‌دار مربوط به منطقه جنوب شرقی ترکیه است.

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم

بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم

پیاز يك عدد کوچک، ۳۰ گرم

آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم

نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم

مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم

نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم

فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم

آب لیمو، ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:

  • پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
  • در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
  • عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
  • هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سوپ ازوگلین

ارزش غذایی در یک پرس

انرژی ۱۴۲ کالری

پروتئین ۵ گرم

چربی ۵٫۸ گرم

کربوهیدرات ۱۸٫۴ گرم

کلسیم ۱۷ میلیگرم

آهن ۱٫۵۳ میلیگرم

فسفر ۸۹ میلیگرم

روی ۱ میلیگرم

سدیم ۵۲۶ میلیگرم

ویتامین آ ۲۳۱ IU

تیامین ۰٫۸ میلیگرم

ریبوفلاوین ۰٫۰۶ میلیگرم

نیاسین ۰٫۷۸ میلیگرم

ویتامین ث ۱ میلیگرم

نکته:

* به جای مارگارین یا کره می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz