آشنایی با روش تهیه دلمه کاهو و ماهی

این دلمه‌های خوشمزه، متنوع و مغذی را به راحتی در یک چشم به هم زدن آماده کرده و میل کنید.

مواد لازم:

ماهی از هر نوع که دوست دارید: نیم کیلوگرم

برگ تازه کاهو:‌ حدود ۲۴ عدد

برنج: یک پیمانه، نیم پز شده

پیاز: ‌یک عدد رنده، شده

پودر سیر: ‌مقداری

کرفس: ۵- ۴ شاخه، خرد شده

فلفل قرمز: ‌مقداری

گوجه فرنگی: پوست کنده و کاملا خرد شود.

مارگارین: ۳ قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه فرنگی: مقدار لازم

نمک و فلفل:‌مقدار لازم

طرز تهیه:

• تیغ و استخوان ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز درآورید.[آزاد یا پرورشی؛ ماهی بخورید ]

• برگ‌های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

• قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید.

• درون هر یک از برگ‌های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

• دلمه‌ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن‌ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن‌ها بیافزایید.

• در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم حدود نیم ساعت بپزند.

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz