آشنایی با روش تهیه تاووک – غذای محلی ترکیه‌ای

تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه‌ای است.

آماده سازی : ۴۵ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

بادمجان: ۲ عدد

مرغ (گوشت بدون استخوان): نیم کیلو گرم

فلفل سبز: ۴ عدد

پیاز: يك عدد

سیر: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری

روغن مایع: نصف فنجان (به میزان لازم)

ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهيه:

مرغ‌ها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت می‌دهیم.

فلفل‌ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بادمجان‌ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته‌ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده‌ایم به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه می‌کنیم و مواد را سرخ کرده و می‌گذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه می‌کنیم.

تاووک

LinkedIn Google+ Line WhatsApp Instapaper Pocket Email
اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz