
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیهای است.
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
مرغ (گوشت بدون استخوان): نیم کیلو گرم
فلفل سبز: ۴ عدد
پیاز: يك عدد
سیر: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری
روغن مایع: نصف فنجان (به میزان لازم)
ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهيه:
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.
فلفلها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجانها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشتهایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کردهایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.
اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :
دیدگاه بگذارید
اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد