آشنایی با روش تهیه بیف یاکیتوری؛ غذای ژاپنی

از میهمانان خود با بیف یاکیتوری، غذای ژاپنی پذیرایی کنید.

زمان پخت و آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای بیف یاکیتوری:

سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

شکر ریزدانه: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق چای‌خوری

فیله گوشت خرد شده به تکه‌های سه سانتیمتری: ۸۰۰ گرم

پیاز خرد شده: ۴ عدد

مایونز: نیم فنجان

سس خردل یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند. بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت‌ها را ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ‌های کباب سرو کنید.

یاکیتوری

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz