آشنایی با روش تهیه باربکیوی ماهی با سس مخصوص

با روش پخت این ماهی خوشمزه به سبک ایتالیایی همراه با سس مخصوص آن آشنا شوید.

زمان آماده سازي: ۵ دقيقه

زمان پخت: ۱۵ دقيقه

مواد لازم براي ۴ نفر:

روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري

سير: دو حبه،‌پوست كنده و ريز شود.

گوجه گيلاسي:‌ ۲۵۰ گرم

آويشن تازه و كاملا ريز شده: يك قاشق چاي‌خوري

ليمو: ۴ برش

فيله ماهي: ۴ تكه متوسط

روش تهيه:

• ۴ عدد فويل آلومينيومي مربعي شكل حدودا به ابعاد ۲۵ * ۲۵ (البته به اندازه فيله‌هاي شما بستگي دارد) روي سطح كار قرار دهيد.
• وسط هركدام از مربع‌ها روغن زيتون بريزيد روي آن برش ليمو گذاشته و روي ليمو، فيله ماهي را قرار دهيد.

• روي هركدام از ماهي‌ها سير ريز شده بريزيد و روي سيرها، گوجه‌هاي گيلاسي و آويشن ريز شده قرار دهيد و روي آن‌ها نمك و فلفل بريزيد.

• هر كدام از ماهي‌ها را درون فويل آلومينيومي بپيچانيد و روي باربكيو قرار دهيد.

• آن‌ها را به مدت ۱۵ دقيقه يا تا زماني كه درونشان خوب پخته شود حرارت دهيد.

اشتراک گذاری در:

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz