آشنایی با خواص پودر کاری

پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این مطلب، به خواص این ادویه اشاره شده است.

*کاری با افسردگی مقابله می کند.

*کورکومین موجود در آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

*کورکومین، ژن‌های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می‌‌کند.

*روند سرطان کولون، رکتال و پروستات را کند می‌کند و مصرف منظم آن برای درمان سرطان پانکراس موثر است.

*حافظه را تقویت می‌کند.

*چین و چروک را کاهش می‌دهد و روند پیری را کند می‌کند.

*از پودر کاری برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می‌شود وبه طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می‌کند.

*از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

*در کاهش وزن موثر است.

*درد دندان را التیام می‌بخشد.

*سیستم گوارشی را پاک سازی می‌کند.

* بی‌خوابی و اضطراب را برطرف می‌کند.

ادویه کاری

اشتراک گذاری در:
کلمات کلیدی :

تبادل نظر

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

به من اطلاع بده
avatar
wpDiscuz